Віддав життя за Україну: У боях під Бахмутом загинув український футболіст - у нього лишилися дружина і двоє дітей

У боях під Бахмутом загинув відомий український футболіст Роман Скрипнюк, який пішов добровольцем на фронт з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє видання UA Футбол, передають Патріоти України.

Повідомляється, що український захисник загинув під Бахмутом в березні цього року. З 30-річним спортсменом попрощалися 15 березня на його рідній Одещині.

Роман Скрипнюк народився 8 жовтня 1992 року в селі Молодіжне біля Чорноморська. Був вихованцем футбольного клубу "Бастіон", який грав у Другій лізі українського чемпіонату. У юнацькі роки грав у багатьох турнірах на місцевому та всеукраїнському рівні.

За минулі роки Скрипнюк встиг пограти за цілу низку команд із півдня України. Це ФК "Чорноморськ", "Затока" (Білгород-Дністровський), "Трофимовець" (Молодіжне), "Інтер" (Мала Долина), "Люксор" (Барабой), "Efes" (Чорноморськ). У Романа залишилась дружина та двоє дітей.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...