"Відео зняв сусід із хмарочоса поблизу": "Організатор" голої фотосесії в Дубаї вперше розповів подробиці скандальної історії

Засновник міжнародної компанії Involta Олексій Концов, якого раніше запідозрили в причетності до голої фотосесії моделей у Дубаї, розповів, що дівчата зайшли в його номер перевдягнутися, а під час зйомки були в купальниках. Такими подробицями айтішник поділився з "РИА Новости", передають Патріоти України.

За словами Концова, поїздку для моделей організував українець Віталій Гречин, з яким хлопець познайомився в січні. Як повідомив росіянин, будинок, у якому він жив, має ресторан із басейном, у якому того дня Гречин із дівчатами відпочивали та проводили фотосесії в купальниках. Концов зазначив, що адміністрація будівлі дала згоду на зйомки.

Віталій Гречин із дівчатами відпочивали й проводили фотосесії
Олексій Концов, якого раніше запідозрили в причетності до голої фотосесії моделей у Дубаї

"Фотозйомки тривали досить довго. До мене дівчата піднялися, щоб перевдягнутися після зйомок, і були у мене в квартирі не більш як пів години", – сказав хлопець.

Айтішник підкреслив, що на балконі моделі провели буквально кілька хвилин, а скандальне відео знімав сусід з іншого хмарочоса. "Він у в'язниці, оскільки знімати і викладати таке заборонено. Стосовно мене проведена слідча перевірка, підстав для порушення справи немає. Немає підстав навіть для штрафу. Були перевірені всі можливі аналізи (на алкоголь, речовини), оглянуто всі речі, телефони, не виявлено зовсім нічого", – підсумував Концов.

Поїздку для моделей організував українець Віталій Гречин

Нагадаємо, сам Концов родом з Іваново, а його фірму Involta зареєстровано у 2010 році. Як стало відомо, в Дубай він приїхав не так давно, приблизно в листопаді-грудні. Він планував залишатися там надовго та винайняв на рік житло.

Досі у в'язниці Дубая залишається українець Віталій Гречин. Він служив в американській армії, а в колах українського бомонду відомий своєю пристрастю до великої кількості жінок.

Досі у в'язниці Дубая залишається українець Віталій Гречин

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...