Відеореєстратори досі під забороною: У МВС попередили українців про наслідки

На час воєнного стану в Україні водіям заборонили користуватися відеореєстраторами, оскільки дані з них можуть бути використані росіянами для коригування вогню, передають Патріоти України.

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі єдиного марафону новин, на порушників цього правила можуть чекати серйозні проблеми.

Він зазначив, що реєстратора буде вилучено, а водія транспортного засобу буде затримано і з ним проведуть серйозну бесіду.

При цьому Денисенко зазначив, що порушник заборони після цього ще довго не зможе сідати за кермо автомобіля. "Автомобіль навіть можуть забрати на штрафмайданчик", — зазначив він.

За його словами, такі жорсткі заходи продиктовані тим, що дані з відеореєстратора можуть бути використані окупантами для коригування вогню або отримання інформації про переміщення ЗСУ. При цьому не обов’язково, що водій сам передасть інформацію росіянам, оскільки записи можуть викрасти.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...