Відібрали близько 300 млн: У центрі Москви пограбували двох чоловіків біля банку

У центрі столиці Росії ввечері 17 листопада сталася стрілянина біля відділення банку. Невідомі відібрали понад 300 мільйонів рублів у чоловіків, які прямували у фінустанову. Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ ТАСС та РІА "Новости", а також низка телеграм-каналів, передають Патріоти України.

За інформацією росЗМІ, інцидент стався близько 19:30 за місцевим часом у районі вулиці Краснопресненської. Невідомі вистрілили вісім разів, унаслідок стрілянини начебто постраждала одна людина.

За інформацією росЗМІ, грабіжники викрали близько 300 млн рублів (понад 120 млн грн в еквіваленті). Двоє чоловіків забрали гроші в кур'єра й утекли автомобілем "Мерседес". У Москві оголошено план "Перехоплення".

За інформацією телеграм-каналу 112, напад стався на приватних "обнальників". Чоловіки, які приїхали до відділення банку, мали з собою велику суму з грішми. З "мерседеса" вибігли невідомі та зі стріляниною спробувала відібрати сумки. Чоловіки начебто змогли відстояти 7 мільйонів, які залишилися на дні сумки. Точну суму викраденого ще встановлюють.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...