Відібрали близько 300 млн: У центрі Москви пограбували двох чоловіків біля банку

У центрі столиці Росії ввечері 17 листопада сталася стрілянина біля відділення банку. Невідомі відібрали понад 300 мільйонів рублів у чоловіків, які прямували у фінустанову. Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ ТАСС та РІА "Новости", а також низка телеграм-каналів, передають Патріоти України.

За інформацією росЗМІ, інцидент стався близько 19:30 за місцевим часом у районі вулиці Краснопресненської. Невідомі вистрілили вісім разів, унаслідок стрілянини начебто постраждала одна людина.

За інформацією росЗМІ, грабіжники викрали близько 300 млн рублів (понад 120 млн грн в еквіваленті). Двоє чоловіків забрали гроші в кур'єра й утекли автомобілем "Мерседес". У Москві оголошено план "Перехоплення".

За інформацією телеграм-каналу 112, напад стався на приватних "обнальників". Чоловіки, які приїхали до відділення банку, мали з собою велику суму з грішми. З "мерседеса" вибігли невідомі та зі стріляниною спробувала відібрати сумки. Чоловіки начебто змогли відстояти 7 мільйонів, які залишилися на дні сумки. Точну суму викраденого ще встановлюють.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...