"Відібрали паспорти, сидимо на картонках": Росіянка влаштувала істерику через депортацію з Ізраїлю "без причин" (відео)

Росіян, які прилетіли до Ізраїлю, депортують із країни "без причин". Громадяни держави-агресора, яких ізраїльтяни не пускають до своєї країни, вже дві доби провели в аеропорту Тель-Авіва, ночуючи на картонках, розкладених на підлозі, передають Патріоти України.

Вони скаржаться, що у них відібрали паспорти, і вони не можуть купити навіть їжі. Відео істерики однієї з росіянок з'явилося у мережі.

На відео росіянка скаржиться, що її та групу її співвітчизників депортували з Ізраїлю "без причини". За її словами, прикордонники запідозрили росіян у намірах емігрувати до Ізраїлю під виглядом відпустки.Тому, зазначила росіянка, вони вже два дні живуть в аеропорту, сплять на картонках та випрошують пледи у тих, хто відлітає.

"Нас депортували з Ізраїлю. Взагалі не пояснивши причину, сказавши, що ми емігруємо, а ми приїхали сюди у відпустку, відпочивати. У результаті ми вже майже дві доби перебуваємо тут, спимо на картонках, їмо те, що купимо, бо нам не надають жодну їжу, ніяку воду нам не надають, нічого абсолютно! Нам треба було вибивати пледи у людей, які поїхали. Ми брали пледи у них.Тут холодно неймовірно. Ми вже другу добу знаходимося просто у спортивних костюмах, у якихось толстовках, бо холодно", – поскаржилася громадянка РФ.

Вона заявила, що у невдах російських "туристів" відібрали паспорти. А без них в аеропорту неможливо купити ні гарячої їжі, ні одягу. Водночас росіян не пускають до їхніх багажів, тому вони не можуть взяти навіть зубні щітки, що лежать у валізах, або нижню білизну.

"У нас забрали паспорти. Ми сьогодні мали полетіти до міста Сочі, але не полетіли, бо на нас не вистачило місць. І ми просиділи практично три години просто в надії, що ми повернемося додому. А нас просто не відпускали, бо немає місць... Відмовки постійно від усіх, дуже зневажливо з нами розмовляють, просто як, вибачте за вислів, з г*вном... Жодної інформації нам не дають. Ми не знаємо, що робити. Просимо допомоги у соцмереж", – заявила росіянка .

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...