Відібрав сумку із грошима та прикрасами: Під Одесою поліцейський пограбував на вулиці жінку (фото)

Співробітник Овідіопольського відділення поліції став підозрюваним у пограбуванні жінки на вулиці, інформують Патріоти України.

Як повідомляє "Думська" з посиланням на прес-службу Державного бюро розслідувань, поліцейський діяв з подільником. Під час нападу вони використовували перцевий балончик, після чого вирвали сумку у жінки. У сумці знаходилися гроші і ювелірні прикраси на 793 тис. грн.

Поліцейського затримав брат постраждалої, який приїхав на місце інциденту і зміг схопити грабіжника. Подільник поліцейського встиг втекти з місця злочину, його розшукують. Дії нападників кваліфікували за ч.2 ст.15 та ч.5 ст.186 КК України (грабіж), їм загрожує від 8 до 13 років в'язниці.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...