Відібрав телефон і паспорт: Під Києвом власник СТО тримав у рабстві чоловіка (фото)

На Київщині затримали власника СТО, який тримав у рабстві чоловіка. У Броварах протягом тривалого часу він утримував у гаражі 37-річного чоловіка, інформують Патріоти України.

Як повідомляє поліція Київської області, декілька років тому 50-річний зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та змушував його безоплатно працювати. У липні 2022 року чоловіку вдалося втекти, але лиходій знайшов його та силоміць повернув до приміщення СТО.

Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах. Також фігурант забрав у нього телефон та паспорт. Крім того, шляхом погроз та шантажу чоловік переписав на "рабовласника" будинок, у якому мешкав раніше.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за фактом торгівлі людьми (ч. 3, ст.149 ККУ). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...