Відірвані ноги-руки: У Києві на Великій Окружній весела компанія потрапила у смертельну ДТП

Двох постраждалих госпіталізували медикиУ Києві на Великій Окружній у ніч із п'ятниці на суботу сталася ДТП зі смертельним наслідком. Автомобіль BMW із п'ятьма хлопцями у салоні вилетів з дороги у відбійник. Внаслідок аварії відбійник пройшов упоперек передніх сидінь, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канали dtp.kiev.ua та Kyiv Operative.

За попередньою інформацією, водій BMW рухався у напрямку Мінського Шосе, але на закругленні в умовах ожеледиці суттєво перевищив швидкість і не впорався з керуванням.

Внаслідок аварії водій 1997 року народження загинув, пасажирові який сидів біля нього на передньому сидінні відірвало ноги та руку. Його стан оцінюється як дуже тяжкий. Двох постраждалих госпіталізували медики, ще двоє людей практично не постраждали.

Один із них розповів, що їхали молоді люди з Вишневого гуляти, але куди саме – він не знає. Також хлопець не зміг відповісти, чи був водій п'яний. Деталі аварії встановлюватимуть правоохоронці.

Внаслідок аварії водій 1997 року народження загинув

Деталі аварії встановлюватимуть поліцейські


"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...