Відірвані пальці та пошкоджені внутрішні органи: Вибух під Дніпром покалічив дітей АТОшників (фото)

Найбільше від вибуху постраждав 16-річний Сашко Гаркуша, який тримав снаряд у руках.

Троє з потерпілих від вибуху гранати у селі Пашена Балка Дніпропетровської області виявилися дітьми колишніх бійців АТО. Про це розповіли жителі села, передають Патріоти України.

"Діти кажуть, що цей предмет знайшли на смітнику під соломкою. А поліція зараз проводить обшуки в будинках, де живуть постраждалі хлопці. Адже троє з постраждалих — сини колишніх бійців АТО", — повідомила одна з місцевих жительок.

Найбільше від вибуху постраждав 16-річний Сашко Гаркуша. У нього серйозно пошкоджені внутрішні органи і відірвані три пальці на руці. За свідченнями місцевих, саме він на момент вибуху тримав в руках снаряд. Дитині провели операцію, але жодних прогнозів лікарі поки не дають.

Другий потерпілий — 5-річний хлопчик Сашко Редько, у нього осколкові поранення живота. Йому також зробили операцію, зараз він іще спить у реанімації.


Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...