"Відкрили вогонь, але не в той бік": Окупанти поскаржилися, що колишні "зеки" часто стріляють по своїх. Перехоплення

У лавах російської армії, як завжди, все неспокійно – і нерідко трапляється суцільний розбрід. Так, колишні в'язні, звільнені за амністією для участі у війні проти України, нерідко, напившись, обстрілюють із великокаліберних кулеметів своїх же, передають Патріоти України.

Відповідну розповідь опублікували співробітники ГУР, перехопивши чергову телефонну розмову між росіянами. У ній двоє чоловіків обговорюють свого товариша, який "утнув" прямо напередодні вручення звання молодший сержанта.

"Та наш спільний друг дзвонив, поїхав же воювати... Так вони там понапивались і з великокаліберного кулемета почали стріляти. Тільки не в бік укр**в, а у своїх", – ділиться враженнями співрозмовник.

При цьому з розмови зрозуміло, що стрілянина по своїх же була зовсім не п'яною витівкою. Навпаки, окупант давно мав намір це зробити, а алкоголь лише додав йому впевненості.

"Ну куди він там стріляв, там ментівський батальйон. Ну він і каже: я ж 20 років відсидів, давно їх ненавиджу, ось подумав помститися", – зі сміхом розповідає товариш колишнього зека.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...