Відкриття ось-ось - на день Києва: Як виглядає міст "Кличка" з висоти пташиного польоту (фото, відео)

Урочисте відкриття пішохідно-велосипедного мосту, що з’єднує Володимирську гірку і Хрещатий парк планується 26 травня, до Дня міста.

У центрі Києва триває будівництво пішохідно-велосипедного мосту, що з’єднує Володимирську гірку і Хрещатий парк. Урочисте відкриття мосту планується 26 травня, до Дня міста. Про те, як зараз виглядає нова споруда і скільки залишилося до завершення будівництва дізнався «Інформатор», передають Патріоти України.

Коротку історію зведення мосту показав в опублікованому відео мер Києва Віталій Кличко. За його словами, найважливішим етапом будівництва конструкції стало підняття центральної частини мосту довжиною 63 метри і вагою 125 тонн. Її монтаж зайняв три доби.


На фото видно, що будівництво, яке почалося в кінці 2018 року, в самому розпалі й цьому також сприяє гарна погода.

Фото: Інформатор

Окрім пішохідних і велосипедних доріжок, будуть встановлені оглядові майданчики, сучасне освітлення та камери відеоспостереження. Київська влада хоче втілити проект великого туристичного маршруту – від Пейзажної алеї до Києво-Печерської лаври.

У цілому протяжність мосту складає 210 метрів, ширина – від 6 до 14 метрів. Конструкцію виконають зі скла і бетону.

Джерело: Інформатор

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...