Відкрив гаманець та віддав 500 грн.: Вулична ворожка у натовпі "розвела" військового на гроші (відео)

Військовослужбовець попався на "магію" вуличних ворожок і позбувся грошей. Сьогодні в одеським пабліках з'явилося відео, зроблене людиною, що стала випадковим очевидцем події, що відбулася біля залізничного вокзалу, передають Патріоти України.

Він зафіксував, як група жінок, судячи з усього, представниць ромської діаспори, "обробляють" двох чоловіків у військовій формі. Автор відео коментує те, що відбувається, уточнюючи, що це шахрайки обманюють українських захисників. На записі: літня жінка щось говорить військовослужбовцю, той відкриває гаманець і передає їй 500-гривневу купюру. Невідома ховає гроші за пазухою (в бюстгальтері), і проводить з "клієнтом" загадковий ритуал. Зокрема, прикладає руки до різних частин тіла.

Військовий, судячи з усього, перебуває під впливом гіпнозу: розгублено посміхається, продовжуючи тримати гаманець в руках. За задньому плані - ще одна "ворожка" розмовляє з іншим чоловіком у формі. Третя жінка намагається "закрити" собою вид на учасників події. При цьому, в соцмережах пишуть, що попався на гачок працівник військкомату, однак, так це чи ні – невідомо. Також не уточнюється, біля якого саме вокзалу трапився інцидент, і чим він закінчився.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...