Відкушений палець, травма голови і купа ножових поранень: Голий неадекват влаштував неабиякий переполох у столиці (відео)

Інцидент стався на вулиці Докучаєвської в Солом'янському районі Києва.

У Києві затримали чоловіка, який за ніч напав на свого батька і сусіда. Інцидент стався на вулиці Докучаєвської в Солом'янському районі столиці, передають Патріоти України.

Поліцію викликали сусіди, почувши крики і прохання про допомогу. Прибулі на місце автопатрулі побачили чоловіка з відкушеною фалангою пальця, в іншого потерпілого була травма голови.

За словами постраждалих, син накинувся на свого батька і відкусив йому частину пальця руки. Сусідові, якій прибіг на допомогу, нападник завдав множинні удари залізною лопаткою для взуття, а після зник, повідомили в поліції.
Пізніше патрульні отримали ще один виклик в приватний сектор неподалік. Невідомий оголений чоловік розбив собакою вікно і проник в будинок, після чого напав на 66-річну жінку. Від шуму прокинувся її чоловік і намагався захистити дружину, але незнайомець схопив зі столу ніж і завдав йому з десяток ударів, а після зник.
Нападника знайшли через 20 хвилин. Він сидів на підвіконні 4 поверху покинутої будівлі. Патрульні затримали його і передали слідчо-оперативній групі.
Всім постраждалим була надана медична допомога.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...