Відлига і морози до -23 °C: В Укргідрометцентрі розповіли про погоду в Україні до кінця січня

Хрещення зустрічатимемо з хрещенськими морозами

Начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик розповів, якою буде погода в Україні до кінця січня. В ефірі телеканалу Україна 24 синоптик повідомив, що в найближчі дні погода буде морозною, а в кінці січня прийде відлига, яка знову зміниться морозами, зазначають Патріоти України.

«На вихідні нас чекає морозна погода, вся територія України буде в холодному повітрі, нічні температури 15−20 градусів. На півдні трохи тепліше — близько 10−15 градусів морозу. А подекуди, на півночі, на заході навіть до 22−23 градусів морозу, це нічні температури. А денні температури 10−15 градусів, також досить прохолодно», — зазначив він.

За його словами, морози, які будуть спостерігатися у вихідні дні, протримаються до 20−21 січня, потім очікується ослаблення, і 25−26 числа потеплішає до відлиги. Днем температури будуть близько 0, нічні в межах 1−6 морозу.

«2−3 дня протримається тепла погода, з опадами у вигляді дощу, мокрого снігу. І з кінця січня ми знову відчуємо похолодання, але це буде вже більше стосуватися сходу країни. Там будуть морози до 20 градусів на початку лютого», — розповів Білик.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...