"Відьма, що продала душу Путіну": Відомий український поет написав вірша про зрадницю Повалій

Відомий український поет Євген Рибчинський публічно звернувся до співачки Таїсії Повалій, яка зрадила Україну та стала на бік окупантів після початку кривавої війни. Політик присвятив скандальній артистці промовистий вірш, в якому назвав її "відьмою, що продала душу Путіну". Поезію Рибчинський опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

У своєму вірші він згадав російського диктатора та наголосив, що запроданка співає для тих, хто знищує її батьківщину. Поет зазначив, що через таких, як Повалій "в Україну прийшла страшна війна". А також він додав, що, якби міг передбачити, що виконавиця зрадить Україну, то ніколи б не приятелював би з нею та не писав пісень для неї.

До слова, раніше Євген та Таїсія перебували у дружніх стосунках. Тривалий час вони співпрацювали. Зокрема, поет писав слова та музику до пісень зрадниці, які згодом стали хітами. Серед таких "Просто Тая", "Цей дощ надовго", "Чортополох", "Не питай мене чому", "Буде так". Рибчинський обірвав зв'язки з Повалій після її переїзду в РФ.


Дарма лякали? Чи почали ТЦК масово штрафувати українців за неоновлення даних - з'явилися цифри

вівторок, 1 жовтень 2024, 23:25

Військовозобов’язаних українців, які не оновили дані в ТЦК, штрафують, проте це явище не масове. За чотири місяці після змін мобілізаційного законодавства, ймовірно, йдеться про тисячі штрафів, передають Патріоти України. Про це повідомляють "Українськ...

Якщо незаконно вилучили військовий квиток: Адвокат пояснив, як захистити свої права

вівторок, 1 жовтень 2024, 22:40

Через те, що в країні триває воєнний стан, військовозобов’язані чоловіки повинні носити з собою військово-обліковий документ. Але інколи трапляються випадки, коли представники ТЦК намагаються вилучати документ, у зв’язку з чим українці задаються питанн...