Відмова від цукру може повністю змінити життя: Медики розповіли, як це зробити швидко

Відмова від солодощів може повністю змінити нашу харчову поведінку і привести до позитивних змін в організмі. Зараз цукор вважають ледь не ворогом номер один для здоров'я, але багато хто не уявляє без нього життя, передають Патріоти України.

Дієтологи розповіли, як позбутися від тяги до солодкого всього за 14 днів, і які зміни відбудуться з нашим організмом. Ті, хто спробував відмовитися від додаткового цукру в раціоні, кажуть, що від цієї залежності цілком реально позбутися. Через деякий час на солодке зовсім не тягне.

Крім очевидних солодощів ми вживаємо багато прихованого цукру - найбільше його в газованих напоях, йогуртах з наповнювачами, соусах, соках. Навіть від меду варто відмовитися.

ВООЗ рекомендує вживати не більше п'яти чайних ложок цукру в день. Але зазвичай люди їдять майже втричі більше. Через це у нас з'являється карієс, можуть розвиватися діабет і ожиріння. Щоб не тягнуло до цукру дієтологи рекомендують... їсти. Тобто повноцінно харчуватися. Цукор краще замінити фруктами.

Відмова від цукру на 14 днів допоможе нормалізувати рівень цукру в крові. Журналістка, яка пройшла цей челендж, каже, що відчула позитивні зміни: вона спить краще, менше втомлюється, шкіра стала краще, вага зменшилася.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...