Відмовляється їсти і "тане" на очах: З'явилися тривожні дані про стан Єфремова

Російський актор Михайло Єфремов, який став винуватцем смертельної ДТП у Москві 8 червня, важко переживає наслідки того, що сталося. Про це повідомив адвокат Єфремова Ельман Пашаєв в інтерв'ю виданню "СтарХіт", передають Патріоти України.

Зараз актор перебуває під домашнім арештом у своїй квартирі в Плотниковому провулку. "Йому погано, він місця собі не знаходить через загиблого. Майже не їсть навіть, можу сказати. Схуд за тиждень на 6 кілограм. Морально дуже страждає", - сказав адвокат.

За його словами, Єфремову в день трагедії подзвонили та повідомили про смерть друга. "Так, йому подзвонили. Він сидів, відпочивав, і тут: "Будь ласка, терміново приїжджай, допоможи". Він же добродушний, безвідмовний. Тим більше таке горе, смерть близької людини. Ніколи до цього Єфремов не сідав п'яним за кермо. А тут сів", - сказав Пашаєв.

Сам Єфремов не хотів перебувати під домашнім арештом та наполягав на тому, щоб його відправили в СІЗО. Зараз у актора "найпростіший телефон за 500 рублів, без інтернету та всього іншого, за яким він може спілкуватися тільки з адвокатами, слідчими та рідними".

У квартирі з Єфремовим знаходиться дружина і троє дітей. Вони підтримують його. 17 червня Єфремова повезуть на черговий допит.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...