Відмовтесь негайно: Лікарі назвали головну небезпеку хліба, яка підриває наше здоров'я

Медики назвали головну небезпеку хліба, яка може призвести до розвитку цукрового діабету, порушення метаболізму, набору ваги і серцево-судинних хвороб, передають Патріоти України.

І вся справа не в борошні, а в цукрі, яким з надлишком підсолоджують хліб. Адже буває так, що ми віддаємо перевагу темним сортам хліба замість білого, але часто чорний хліб буває більш солодким. Так, в Ірландії суд постановив, що одна з мереж ресторанів швидкого харчування пече хліб з надмірною кількістю глюкози.

Тепер ресторан змушений перевести свої фірмові булочки в категорію кондитерських виробів. Адже відповідно до стандартів країни в хлібі повинно бути не більше 2% вмісту цукру. А в булочках його було в п'ять разів більше.

Крім того, у Всесвітній організації охорони здоров'я встановили добову норму цукру для дорослої людини. Це не більш 10% від денної норми калорій. При цьому краще вживати ще менше цукру - не більше 5% або близько 25 грамів.

Лікарі кажуть, що значна кількість цукру підвищує ризик виникнення серцевих захворювань. Крім того, перевищення норми цукру веде до розвитку цукрового діабету другого типу і підвищення ваги.

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...