"Відмовила паливна система": У Росії сталася нова НП із літаком

У пасажирів ще на Кіпрі були погані передчуття.
Літак був змушений екстрено сісти у Краснодарі. Фото: соцмережі.

У Росії літак, який прямував з Кіпру в Самару, незаплановано сів в аеропорту Краснодара. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

"У літака відмовила паливна система. Хотіли садити, де вийде, але дотягли до Краснодара. Сіли добре, але все сиві. Через 5-6 годин нас посадили в цей же літак, який відремонтували. Зараз вже приземлилися в Самарі", - розповів один з пасажирів рейсу.

За його словами, багато пасажирів в результаті все-таки запанікували і, мабуть, поїхали на поїзді або поміняли квитки: після вильоту з Краснодара в салоні були порожні місця. Як розповіла ще одна пасажирка, літак прилетів до Ларнаки з невеликим запізненням. І у пасажирів було погане передчуття.

"При нас вивантажили народ і багаж, через 15 хвилин нас вже садили. Перевірок ніяких не було, колеса фотографували і щось в кабіні пошуршали. Летіли нормально, але літак видавав дивні звуки. Потім оголосили, що входимо в зону турбулентності. Потім почали оголошувати, що ми зробимо "екстрену посадку, хоч десь". Думали в Сочі, але сіли в Краснодарі. Нас не зустрів співробітник аеропорту. Чотири години чекали представника компанії, без води і їжі, так як в літаку нас не погодували", - розповіла вона.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...