​Відмовив трьом провідним клубам поспіль: Віцечемпіон світу з футболу відмовився грати в Росії за будь-які гроші​

Росіяни вважали, що один з найтитулованіших ветеранів футболу у них в "кишені". Адже грошей на контракт не шкодували

Знаменитий хорватський нападник Маріо Манджукич відмовився виступати в Російській прем'єр-лізі (РПЛ), повідомив журналіст Ніколо Скіра, зазначають Патріоти України.
Як уточнив Скіра в Twitter, срібний призер чемпіонату світу 2018 року відповів відмовою на ряд пропозицій з боку російських команд.

Зокрема, дворазовий учасник чемпіонатів Європи та колишній гравець туринського "Ювентуса" (з 2015 по 2019-й) не захотів грати за московські "Локомотив", ЦСКА і "Спартак". 34-річний форвард збірної Хорватії розраховує перейти в італійський "Мілан".

Манджукич відмовився виступати в РПЛ

Відзначимо, що останнім клубом Манджукича був катарський "Аль-Духаіль", де він встиг зіграти в п'яти матчах.

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...

Новий закон про мобілізацію в Україні: Прикордонники анонсували зміни в правилах виїзду за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:45

Після того, як новий закон про мобілізацію набере чинності, частині українських чоловіків слід очікувати не тільки штрафів за відмову оновлювати свої дані, але й зміни правил виїзду за кордон. Про це заявив речник Державної прикордонної служби України ...