Відмовився надати документи: В Одесі чоловік наставив пістолет на військових ТЦК і поплатився

Одеські правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом погрози вбивством військовослужбовцям Територіального центру комплектації та соціальної допомоги, передають Патріоти України.

Подія сталася 20 серпня вдень на вулиці Акордній у Хаджибейському районі Одеси. Під час перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних у перехожого, останній відмовився надати документи.

У поліції кажуть, що чоловік спровокував конфлікт із військовими, погрожував їм фізичною розправою та застосуванням пістолета, який направляв на них, приставив до грудей одного з військових, а потім утік.21 серпня поліцейські встановили правопорушника. 38-річний чоловік надавати пояснення щодо своїх дій відмовився.

У нього вилучили пістолет – попередньо пневматичний, під патрон Флобера. Зброю буде скеровано на експертизу. "За фактом погроз вбивством дізнавачі розпочали провадження за статтею 129 Кримінального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру".

Відкртився? Закарпатський ТЦК прокоментував інформацію про обшуки в хустського воєнкома

четвер, 22 серпень 2024, 23:45

Інформація про те, що до начальника Хустського районного територіального центру комплектування Василя Зубатова прийшли з обшуками, не відповідає дійсності. Про це йдеться в заяві Закарпатського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Пресслужб...

Побив секретаря міськради: Мер Ромнів отримав підозру (фото)

четвер, 22 серпень 2024, 22:29

Виконувач обов’язків керівника Сумської обласної прокуратури Олександр Коршун сьогодні повідомив про підозру очільнику однієї з територіальних громад Сумської області за фактом вчинення насильства щодо службової особи. За даними правоохоронців, 22 груд...