Відома мережа фастфуду не хотіла повертати гроші: Жінка через помилку залишила $7000 чайових за звичайний сендвіч

В американському місті Атланта стався цікавий інцидент – жінка на ім'я Віра Коннер купила стандартний сендвіч за $7 доларів у мережі ресторанів швидкого харчування Subway, після чого вона подумала, що на екрані їй потрібно ввести номер свого телефону, щоб отримати знижку. Про це пише Bild, передають Патріоти України.

Проте, насправді це була сума чайових, які вона готова залишити закладу. З кредитної картки жінки списалося $7113. "Я могла б поїхати в Італію і купити (на ці гроші - ред.) там сендвіч", - сказала вона.

Віра Коннер близько місяця намагалася повернути гроші, проте менеджер закладу відмовився це робити. "Це неймовірно. Я думаю, будь-хто, хто це бачить, розуміє, що це помилка. Раніше я сама працювала у роздрібній торгівлі. Це величезні гроші. І, знаєте, я взагалі не великий шанувальник чайових", – прокоментувала ситуацію американка.

Subway пішов їй назустріч лише після того, як на історію Коннер звернув увагу місцевий телеканал і вона набула розголосу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...