Відома модель поскаржилася, що її не пустили в готель через колір шкіри

Модель зізналася, що під час Каннського фестивалю вона була запрошена на вечірку в один з респектабельних готелів міста, але, коли Наомі Кемпбелл приїхала на захід, її і її супутника не пустили всередину.​

Нещодавно 49-річна Наомі Кемпбелл зізналася, що, незважаючи на свій зоряний статус, продовжує стикатися з дискримінацією за кольором шкіри, передають Патріоти України.

Наприклад, модель заявила, що не так давно одна азіатська країна (яка саме, не уточнюється) відмовилася від використання кампанії з Наомі саме з цієї причини. Втім, як з'ясувалося в новому інтерв'ю з супермоделлю 90-х, європейські країни часом теж не так толерантні, як від них очікує громадськість.

У розмові з кореспондентом Paris Match Кемпбелл поділилася однією шокуючою історією, яка одного разу сталася з нею у Франції. Модель зізналася, що під час Каннського фестивалю вона була запрошена на вечірку в один з респектабельних готелів міста, але, коли Наомі приїхала на захід, її і її супутника не пустили всередину.

Як пояснили моделі співробітники готелю, нібито всередині вже не було місць, але пізніше Кемпбелл помітила, як вони пропускають інших гостей, що прибувають.

Такі випадки, як зізналася Наомі, і змушують її продовжувати боротьбу за рівноправність і робити все, щоб така дискримінація не замовчувалася. "Я звикла боротися за те, щоб отримувати стільки ж, скільки і мої білі колеги за ту ж саму роботу", - зізналася модель.

При цьому Наомі з теплотою згадувала про епоху супермоделей, розповівши, що головні зірки подіуму тих років, включаючи Сінді Кроуфорд і Крісті Тарлінгтон, дійсно були дуже дружні і підтримували одна одну.

Люди не хотіли в це вірити, але ми були друзями насамперед, і ми ними залишилися. Ми продовжуємо бачитися, розмовляти по телефону, обмінюватися СМС. Дівчата мене дуже підтримували. Скільки разів я чула, як вони говорили дизайнерам, які не наважувалися включити мене в показ: «Якщо ти не візьмеш її, то і нас там не буде», - розповіла Кемпбелл, яка зараз працює над проектом для Amazon разом з Хайді Клум і Тімом Ганном.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...