Відома по серіалах американська актриса потонула в озері під час відпочинку з сином

33-річна Найя Рівера орендувала човен в середу вдень на озері Піру, на північний захід від Лос-Анджелеса.

Найя Рівера. Фото: соцмережі.

Американська актриса Найя Рівера пропала, в той час, як її чотирирічного сина знайшли в човні. Жінка зникла на озері поруч з Лос-Анджелесом, повідомляють Патріоти України.

За словами чиновників, зірка Найя Рівера пропала після того, як її чотирирічного сина знайшли одного в човні на озері в Південній Каліфорнії. 33-річна актриса орендувала човен в середу вдень на озері Піру, на північний захід від Лос-Анджелеса, повідомляє офіс шерифа округу Вентура, і каталася з сином.
На березі знайдені їхні речі, в тому числі особисті речі Найі Рівери, без яких вона пропала. Рівера найбільш відома тим, що грала чирлідера Сантану Лопес в музичному серіалі Glee (Блиск) з 2009 по 2015 рік.
У 2014 році вона вийшла заміж за актора Райана Дорсі, який є батьком її сина. Пара розлучилася в 2018 році і мала спільну опіку над хлопчиком.
Джерело: ВВС

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно