Відома російська актриса та екс-дружина нацбола Лимонова розповіла про смертельну хворобу

У програмі Лери Кудрявцевої «Секрет на мільйон» 45-річна артистка розповіла про смертельне захворювання.

Катерина Волкова. Фото: соцмережі.

Відома російська актриса, зірка серіалу «Швидка допомога» і колишня дружина Едуарда Лимонова Катерина Волкова шокувала відвертим зізнанням, передають Патріоти України.

У програмі Лери Кудрявцевої «Секрет на мільйон» 45-річна артистка розповіла про смертельне захворювання. Страшний діагноз вона довгий час приховувала навіть від рідних. Вона проходила лікування і дуже переживала, щоб діти не залишилися без мами.

«Я нібито смертельно хвора. Так, приховувала від рідних страшний діагноз. Коли дізналася, мені стало дуже самотньо і страшно. Найбільше страшно, що залишу дочку без матері», - заявила Волкова і розплакалася в студії.
Уточнювати діагноз і розкривати подробиці актриса не стала. Важку тему вона розвивати більше не має наміру. Не розповідає Катерина і про те, чи вдалося їй перемогти хворобу і як вона почувається зараз. Судячи із зовнішнього вигляду актриси і стрункої фігури, все у неї в порядку. Вона також кружляє голови чоловікам. Після трьох офіційних шлюбів актриса знову незаміжня. Вона мріє про жіноче щастя і не проти ще раз сходити під вінець.
Нагадаємо, перший чоловік Волкової займався викраденням машин і вів «нечистий» бізнес, він жорстоко поводився з дружиною і навіть бив її. Від нього Катерина народила дочку Валерію. Другим чоловіком став продюсер Сергій Чліянц. Але цей шлюб, що почався з красивого роману на кінофестивалі, розпався всього через рік.
Недовгим, але яскравим виявився шлюб з письменником Едуардом Лимоновим, який старший за актрису на 30 років. Пара була щаслива три роки. Катерина народила сина Богдана. Коли актриса була вагітна дочкою Олександрою, вони розлучилася з Лимоновим. Каже, що письменник не був готовий до ролі батька.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...