Відома російська актриса та екс-дружина нацбола Лимонова розповіла про смертельну хворобу

У програмі Лери Кудрявцевої «Секрет на мільйон» 45-річна артистка розповіла про смертельне захворювання.

Катерина Волкова. Фото: соцмережі.

Відома російська актриса, зірка серіалу «Швидка допомога» і колишня дружина Едуарда Лимонова Катерина Волкова шокувала відвертим зізнанням, передають Патріоти України.

У програмі Лери Кудрявцевої «Секрет на мільйон» 45-річна артистка розповіла про смертельне захворювання. Страшний діагноз вона довгий час приховувала навіть від рідних. Вона проходила лікування і дуже переживала, щоб діти не залишилися без мами.

«Я нібито смертельно хвора. Так, приховувала від рідних страшний діагноз. Коли дізналася, мені стало дуже самотньо і страшно. Найбільше страшно, що залишу дочку без матері», - заявила Волкова і розплакалася в студії.
Уточнювати діагноз і розкривати подробиці актриса не стала. Важку тему вона розвивати більше не має наміру. Не розповідає Катерина і про те, чи вдалося їй перемогти хворобу і як вона почувається зараз. Судячи із зовнішнього вигляду актриси і стрункої фігури, все у неї в порядку. Вона також кружляє голови чоловікам. Після трьох офіційних шлюбів актриса знову незаміжня. Вона мріє про жіноче щастя і не проти ще раз сходити під вінець.
Нагадаємо, перший чоловік Волкової займався викраденням машин і вів «нечистий» бізнес, він жорстоко поводився з дружиною і навіть бив її. Від нього Катерина народила дочку Валерію. Другим чоловіком став продюсер Сергій Чліянц. Але цей шлюб, що почався з красивого роману на кінофестивалі, розпався всього через рік.
Недовгим, але яскравим виявився шлюб з письменником Едуардом Лимоновим, який старший за актрису на 30 років. Пара була щаслива три роки. Катерина народила сина Богдана. Коли актриса була вагітна дочкою Олександрою, вони розлучилася з Лимоновим. Каже, що письменник не був готовий до ролі батька.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...