Відома російська телеведуча розповіла, як колись у Львові їй запропонували... "відро кокаїну"

Російська телеведуча Дана Борисова, яка активно підтримує кровожерну кремлівську політику, розповіла, як 18 років тому приїхала працювати до Львова. Тоді в новорічну ніч вона виступала на заході, за який отримала 7 тисяч доларів, інформують Патріоти України.

Разом з нею в цю ніч працювали багато українських зірок, серед яких, за словами Борисової, був Володимир Зеленський і його команда. Варто зазначити, що п'ять років тому мама Дани Борисової на всю країну заявила, що її дочка страждає від наркотичної залежності. Після цього Дана неодноразово проходила лікування в профільних клініках.

Згадуючи той виступ у Львові, Борисова заявила, що їй там нібито пропонували пробувати заборонені речовини, пишуть росЗМІ. "У 2005 році мене запросили попрацювати Снігуронькою на дорогий новорічний корпоратив в шикарному заміському готелі Львова, де серед 70 гостей і артистів був присутній артист Володимир Зеленський. Тоді я була ще невинно чистою в плані наркотиків. Я навіть не знала, що кокаїн називається "білим снігом"... Один з його людей, ведучий вечора звернувся до мене: "А чи не бажаєте ви "білого снігу"? Я, як дура, на нього втупилася, подумала, він пропонує на вулицю вийти, в сніжки пограти, чесне слово. І тоді вони мене підводять до ялинки, під якою я побачила звичайне відро на 5-6 літрів, воно було повністю наповнене білим порошком", - згадала Дана Борисова.

Зазначимо, російська пропаганда активно поширює наратив про те, що президент України нібито вживає заборонені речовини. Пропагандисти роблять це для того, щоб дискредитувати Зеленського.

Сама Дана Борисова неодноразово лікувалася в профільних клініках від наркозалежності. Хоча зірка і заявила, що повністю "очистилася", не всі шанувальники їй вірять.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...