Відома спортсменка у Миколаєві за кермом на смерть збила вагітну (фото, відео)

Фотомодель і майстер спорту зі стрибків у висоту спочатку збила жінку, потім її переїхала. Винуватиця ДТП зізналася, що не має водійських прав і ніколи їх не отримувала. А авто належить її коханому

У п'ятницю ввечері, 13 березня, в Миколаєві 25-річна чемпіонка України зі стрибків у висоту Ольга Ладига на смерть збила на дорозі вагітну жінку, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Преступности.НЕТ".

Трагедія сталася у мікрорайоні Намив. Там спортсменка і фотомодель на авто марки Mitsubishi Pajero збила дівчину-пішохода, яка переходила проїжджу частину по "зебрі". Постраждала від важких травм померла на місці.

Далі авто Mitsubishi врізалося в машину попереду - в Geely. Ольга після аварії відразу вискочила з машини, щоб подивитися на стан пішохода. За словами очевидців, спортсменка перебувала ледь не в шоковому стані.

Відзначають, що місцеві жителі не раз скаржилися на проблемний перехід в цьому місці. На даній ділянці дороги через встановлене там огородження людям доводиться виходити на проїжджу частину.

На місце виїхали правоохоронці і медики. Поліція з'ясувала, що загиблій було 32 роки. Вирішується питання про затримання 25-річної винуватиці ДТП. Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть").

За інформацією видання "Новости-N", у спортсменки Ольги Ладиги не було водійського посвідчення на момент скоєння ДТП - вона його ніколи не отримувала. Коли поліцейські попросили дівчину показати документ, що дає право на керування транспортним засобом, вона заявила, що посвідчення при собі у неї немає. Пізніше Ольга зізналася, що його немає взагалі, оскільки вона його ніколи не отримувала. Автомобіль же належить її молодому чоловікові.

Жінку, яка загинула внаслідок аварії, звали Олена, про це розповіли люди з її кола спілкування.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...