Відома телеведуча розповіла, як почувається після одужання від коронавірусу

Вона цілий місяць провела вдома без будь–якого руху.

Українська телеведуча Марічка Падалко перехворіла коронавірусом і вже повертається до звичного способу життя. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.

Марічка зазначає, що чим довше не займаєшся, тим складніше повертатися. Але і поспішати після #covid19 теж не можна. Два тижні пауза після одужання – це той мінімум, про який говорять всі лікарі. «Я трохи не дотерпіла, але ще два дні тому після роботи хотілося лише спати. Хоча перед тим, як захворіти я встигла за робочий тиждень сходити на шість групових занять, і давно не почувалася себе так добре фізично і емоційно. Тепер починаю з початку», – пише телеведуча.

Так, приїхавши на дачу, Марічка вирішила хоч пів годинки позайматися. «Гантелі 3 кг тепер здалися мені «гірями», хоча в залі останнім часом вже брала 4 кг. «Втомилася» поки на травичку їх донесла, але щось таки поробила. Трохи розчарована, що швидко втомлююсь, але рада, що новий початок вже покладено. Так і бігати скоро знов почну ...Хоча з початком осені багато хто «забиває» на спорт, бо «купальник» вже не вдягати», – резюмує Марічка.


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...