Відома телеведуча вперше розповіла, як у 9 років її зґвалтував двоюрідний брат

Відома американська ведуча Опра Вінфрі приголомшила зізнанням про те, що коли їй було 9 років, її згвалтував двоюрідний брат, повідомляють Патріоти України.

Так, в одному з епізодів свого документального фільму "Я, якого ви не бачите" (The Me You Can not See), 67-річна ведуча заплакала, згадуючи жахливий досвід неодноразового зґвалтування дорослим двоюрідним братом, в той час, коли їй було 9 років.

Опра зазначила, що 19-річний кузен впродовж трьох років періодично ґвалтував її, тримаючи це в таємниці від всієї родини. Однак за словами ведучої, цей досвід навчив її, що дівчата ніколи не бувають в безпеці.

"У 9 та 10, 11 і 12 років мене зґвалтував мій 19-річний двоюрідний брат. Я не знала, що таке зґвалтування. Я не знала цього слова. Я й гадки не мала, що таке секс і звідки беруться діти, я навіть не розуміла, що зі мною відбувається", - зізналась Вінфрі.

За словами Опри, вона довго зберігала це в таємниці, і навіть зараз не назвала імені цієї людини. Ведуча зазначила, що дівчаткам небезпечно жити в світі, повному чоловіків, передає ТСН з посиланням на Daily Mail.

"Він відвів мене в магазин морозива, кров ще текла по моїй нозі, і купив мені морозиво", - пригадала знаменитість.

Після цього з Опрою стався подібний інцидент, проте вже з її дядьком. Коли їй було 14 років, її зґвалтували, в результаті чого вона народила дівчинку. Проте немовля померло через кілька тижнів після пологів.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...