Відома українська актриса вийшла заміж за свою кохану у Варшаві (фото)

Оксана Черкашина, українська акторка театру та кіно, зіграла весілля зі своєю дівчиною Зоєю Лактіоновою. Весільна церемонія відбулася у Варшаві. (Черкашина - найкраща акторка 2020 року за версією премії Кіноколоза за роль в фільмі Наталі Ворожбит «Погані дороги», знялась нещодавно також у художній стрічці "Клондайк" про реалії воєнного Донбасу, - ред).

Дівчата на своє весілля вважали за краще одягнути більш повсякденні наряди. Вони не прийшли до РАГСу у весільних сукнях, зате одягнули джинси і білий верх. Лактіонова віддала перевагу сорочці, а Черкашина - мереживному боді.

Фото з їхнього святкування з'явилося на сторінці Лактіонової в Facebook. У кадрі дівчата лежать на підлозі в оточенні квітів і повітряних кульок.

Відомо, що всі подарунки, отримані на весіллі, Лактіонова і Черкашина відправлять в Україну для мирних жителів і солдатів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...