Відома українська актриса вийшла заміж за свою кохану у Варшаві (фото)

Оксана Черкашина, українська акторка театру та кіно, зіграла весілля зі своєю дівчиною Зоєю Лактіоновою. Весільна церемонія відбулася у Варшаві. (Черкашина - найкраща акторка 2020 року за версією премії Кіноколоза за роль в фільмі Наталі Ворожбит «Погані дороги», знялась нещодавно також у художній стрічці "Клондайк" про реалії воєнного Донбасу, - ред).

Дівчата на своє весілля вважали за краще одягнути більш повсякденні наряди. Вони не прийшли до РАГСу у весільних сукнях, зате одягнули джинси і білий верх. Лактіонова віддала перевагу сорочці, а Черкашина - мереживному боді.

Фото з їхнього святкування з'явилося на сторінці Лактіонової в Facebook. У кадрі дівчата лежать на підлозі в оточенні квітів і повітряних кульок.

Відомо, що всі подарунки, отримані на весіллі, Лактіонова і Черкашина відправлять в Україну для мирних жителів і солдатів.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...