Відома українська блогерка похизувалася коштовною знахідкою на смітнику у США (фото)

Блогерка Аліна Шаманська показала, яку неочікувану та коштовну річ знайшла на смітнику у США, передають Патріоти України.

Зокрема, коли знаменитість викидала сміття, то мітила, що там хтось викинув телевізор. Тож блогерка разом з сином ухвалила рішення забрати його додому.

"Телевізор дуже важкий, але я знайшла спосіб, як його забрати додому. Ось, Артурчика самокат", - поділилася блогерка.

Всю дорогу знаменитість хвилювалася, що даремно забрала телевізор, адже вважала, що він поломаний. Утім, коли Аліна прийшла додому та ввімкнула прилад у розетку, то він працював.

До речі, Шаманська зізналась, що такого якісного телевізора у неї не було навіть у Києві, а коштує такий новий майже п'ять тисяч доларів.

Телевізор, який Аліна Шаманська знайшла на смітнику / © instagram.com/shamankaa
"Я просто захоплююсь якістю зображення, неймовірно чітке. Це просто кайф", - поділилася блогерка.

Шаманська пояснила, що в Америці це поширена практика, коли техніку, яка в чудовому стані, можуть залишити на смітнику. Американці не звикли заморочуватися та продавати, тож просто викидають прилади, а ті, кому вони потрібні, заберуть їх додому.

"Насправді, для Америки це абсолютно звична історія. Люди часто переїжджають або купують нове. Більшість не звикли паритися і виставляти на продаж… Час – гроші. Вони просто лишають поряд зі смітником, а люди, яким треба, без сорому забирають", - пояснила знаменитість.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...