Відома українська співачка народила другу дитину: У мережі з'явилося фото малюка

Світлана Тарабарова народила другу дитину. В української співачки 23 вересня з'явилася на світ дівчинка. Кілька днів від виконавиці нічого не було чути в соцмережах, вона ніби зникла. І ось нарешті Світлана поділилася щасливою подією із життя на своїй сторінці в Instagram. Там вона опублікувала фотографію новонародженої дівчинки, передають Патріоти України.

"Дякую, сонечко, що ти у мене є! 23.09 о 18:55, 54 см, 3560 грам, дівчинка. Ми готувалися до зустрічі з тобою. Хай пісня "Сонечко" стане оберегом для тебе на все життя. Стільки тепла і любові в ній, а відео ми взагалі знімали всі 9 місяців", - написала Світлана.

Нагадаємо, що співачка одружена з Олексієм Бондарем. У пари вже є дворічний син Іван, у якого 9 вересня був день народження. Співачка не приховувала стать майбутньої дитини і давно говорила фанатам, що хоче дівчинку. До речі, співачка поки не повідомила, як же назвуть новонароджену дитину.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...