"Двох я вдарила, поки інші були в шоці": Відома українська співачка розповіла, що її мало не зґвалтувала компанія чоловіків (фото, відео)

Найбагатша співачка України, дружина відомого мільярдера Мохаммада Захура Камалія відверто розповіла, що в підлітковому віці її ледь не зґвалтували. Інцидент трапився в під'їзді будинку. Про це артистка заявила в програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

Як стало відомо, одного разу Камалія поїхала в гості до тітки. Дівчина зайшла в під'їзд будинку, а за нею слідом – компанія хлопців. Потім вони стали запихати її в ліфт.

У той момент співачку врятувало те, що вона вміла захищатися. "Двох я вдарила, а поки інші були в шоці – стала дзвонити в усі квартири і кричати. Я така, я можу за себе постояти", – зазначила Камалія.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...