Відома українська співачка вагітна вдруге: Зірка показала пікантні фото

29-річна українська співачка Світлана Тарабарова вдруге стане мамою. Про це повідомила сама знаменитість на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Так, у соцмережі Тарабарова опублікувала кілька фотографій, на яких показала кругленький живіт. При цьому, Світлана позувала в досить пікантному вбранні: розстібнутій сорочці та штанях.

"Друзі, я хочу поділитися з вами. Я при надії, вдруге. Незважаючи на труднощі, які супроводжують період вагітності, я вважаю, що жінка при надії найкрасивіша! Ніяких комплексів – ти найкрасивіша", – підписала публікацію Тарабарова .

Примітно, що майбутня дитина стане другою для Світлани та її чоловіка Олексія Бондаря: восени 2018 року у пари народився первісток, син Іван.



Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...