Відома українська співачка випадково показала груди на зйомках (фото, відео)

Співачка Jerry Heil знімає новий кліп або цілий альбом, і вирішила заінтригувати шанувальників відео зі зйомок, передаютьПатріоти України.

Jerry Heil опублікувала в Instagram Відверті сторіс, а потім об'єднала їх в одне відео, яке показала на своїй сторінці. У сторіс дівчина показала свій образ на різних планах, і крупним планом продемонструвала спокусливі принади, які прикрила тільки прозорим намистом.

    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram
    Jerry Heil Instagram

Шанувальники пораділи інтризі, але не змогли не відзначити, що дівчина розкрила тему голих грудей на відео. "Тема (*)(*) розкрита, але не повністю", "так, руки на стіл".

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...