"Вражає швидкість та підступність хвороби": Відома українська телеведуча та двоє її дітей заразилися COVID-19

Марічка Падалко зазначила, що її сім'я дотримувалася всіх рекомендацій по карантину, але незважаючи на це вони захворіли.

Марічка Падалко. Фото: соцмережі.

Українська телеведуча, зірка каналу 1+1 Марічка Падалко заразилася коронавірусом разом з двома своїми дітьми. Ведуча зазначила, що її син вже видужав, а сама Марічка та її дочка продовжують лікуватися. Про те, як протікала хвороба, Падалко написала на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я і двоє моїх дітей заразилися коронавірусом. Син вже здоровий і активний. Ми зі старшою дочкою потроху видужуємо. Чоловік і молодша донька не заразилися", – розповіла Падалко.

Провідна перехворіла коронавірусом

Вона розповіла, що першим захворів її син, однак родина не знала, що у хлопчика був саме коронавірус. Пізніше в лікарню з високою температурою потрапила дочка ведучої. У Падалко симптоми з'явилися пізніше, хвороба протікала в легкій формі – була підвищена температура і сонливість.

Також телезірка зазначила, що її сім'я дотримувалася всіх рекомендацій по карантину, але незважаючи на це перехворіла COVID'ом. "Вірус дуже заразний і підступний. Ми не поїхали у відпустку, дотримувалися масочного режиму, не були в контакті з очевидними носіями хвороби і все одно захворіли. В той же час, в тісному контакті з явними хворими, дві людини з п'яти в сім'ї не заразилися. Мене вразила швидкість вірусу. Сьогодні ти вільно бігаєш на пробіжці, завтра починаєш кашляти, післязавтра у тебе вже діагностують бронхіт з підозрою на односторонню пневмонію. Це я про себе. Або ти майже оговтався від ГРВІ, і тільки на дев'ятий день від початку симптомів з'являється температура більше 40, і кашель починається знову. Це про доньку", – зазначила Марічка Падалко.

Марічка Падалко та двоє її дітей заразилися COVID-19

Марічка Падалко та двоє її дітей заразилися COVID-19

Марічка Падалко та двоє її дітей заразилися COVID-19

Марічка Падалко та двоє її дітей заразилися COVID-19


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...