Відома українська телеведуча захворіла на коронавірус

Зірка повинна була виступити ведучою щорічної церемонії нагородження "ТОП-50 успішних жінок Львівщини".

У ЗМІ поширили інформацію про те, що в 38-річної телеведучої Ольги Фреймут виявили коронавірус, передають Патріоти України.

Як повідомило видання Jetsetter, зірка повинна була виступити ведучою щорічної церемонії нагородження "ТОП-50 успішних жінок Львівщини". Проте кандидатуру довелося змінити через хворобу Ольги Фреймут.

Нагадаємо, що 30 серпня на телеканалі "1+1" стартує новий сезон шоу "Танці з зірками", в якому повинна була взяти участь і Фреймут. Її партнером став танцюрист Ілля Падзина. Проте поки організатори шоу ніяк не прокоментували чутки, тому не відомо, чи вийде знаменитість на паркет.

Ольга Фреймут та Ілля Падзина

Зазначимо, що участь Фреймут в шоу викликало ажіотаж у мережі. Раніше вона була ведучою проєкту "Інспектор Фреймут" на "1+1" і з конфліктом розірвала контракт із каналом.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...