Відомого батюшку-співуна з "1+1", котрий ображав героїв Небесної сотні, зсадили з потягу, котрий прямував за кордон

Переможця проєкту «Голос країни-7» священника Московської церкви Олександра Клименка не випустили за кордон через відсутність його даних в системі «Оберіг». Сам батюшка у себе в Facebook переконує, що виконав всі необхідні процедури для оформленні дозволу на виїзд.

«Навіть якщо Ви все робите правильно, новий закон про мобілізацію вміє ставити людей у патові ситуації. Моя відстрочка, видана у зв'язку з багатодітністю на три місяці, закінчилася 14-го травня. Я 15 травня подав в ТЦК документи на продовження», − пояснив він, та додав, що місцевий ТЦК оформлює всі дозволи близько місяця.

Клименко розповів, що 14 травня оновив свої дані, після чого працівник ТЦК віддав йому документ з кодом та повідомив, що священника внесено в базу «Оберіг». Однак згодом митники повідомили, що священника в базі оновлених даних немає.

«Мої оновлені дані не завели в Оберіг. Мало того, в базі зазначено, що мої останні дані заведені ще 2016 року хоча я проходив ВЛК та здав всі необхідні документи у 2023 році. Повний хаос... Косяк місцевих перенавантажених ТЦК», − зазначив він.

Олександр Клименко наголосив, що працівники митної служби зв’язувалися з керівництвом, але вирішити ситуацію не змогли, після чого зсадили його з потягу та відправили додому.

Нагадаємо, Олександр Клименко потрапив у скандал через свої висловлювання у соцмережах. Зокрема, в одному з постів у Facebook користувачі знайшли висловлювання священика, в якому він називає героїв небесної сотні «божевільними».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...