Відомого найманця на прізвисько "Москва" ліквідовано на Донбасі (фото)

Зрадник українського народу брав участь у бойових діях у багатьох гарячих точках, таких як Іловайський котел, аеропорт і Піски.

"Москва" вже відвоювався. Фото: соцмережі.

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі був знищений відомий терорист Богдан Москва Грицай (Соколинский). Про це написав у Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

За його даними, 24-річний уродженець Макіївки загинув у вівторок, 11 червня. У мережі користувачі розповіли, що "Москва" брав участь у бойових діях проти українців у багатьох гарячих точках Донбасу, таких як Іловайский котел, аеропорт і Піски.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...