Відомий актор-путініст вимагав у готелі в прифронтовому місті безкоштовні десерти та екзотичні фрукти

Російський актор Дмитро Дюжев, який пославився завдяки зйомкам в серіалі "Бригада", потрапив у скандал. Як повідомляється в Telegram-каналі "НеМалахов", він зажадав в номер готелю в окупованому Донецьку безкоштовні десерти, каву і екзотичні фрукти виключно в очищеному вигляді, передають Патріоти України.

Однак сам Дюжев спростував цю інформацію. Він прокоментував цю ситуацію з сарказмом: "Неправда, звичайно ж. І очищені помело йому треба було нести, і якісь екзотичні, неймовірні фрукти... І ось такий от артист, який зазнався, вимагає на прифронтовій лінії собі неймовірні якісь продукти".

Однак пізніше в тому ж Telegram-каналі повідомили, що раніше з недружелюбністю актора стикався і їхній адмін. Він хотів взяти інтерв'ю у актора, прочекав його на парковці кілька годин, але той йому різко відмовив.

"Дочекавшись Дюжева, він кинувся зустрічати на парковку, де ледь не був збитий його білосніжним джипом і крижаною зарозумілістю. Квіточок Дмитро не прийняв, говорити відмовився і зажадав надалі записуватися до нього заздалегідь - за тиждень, а краще за два", - йдеться в каналі.

Що Дмитро Дюжев говорить про війну в Україні

Дмитро Дюжев підтримує велику війну в Україні. Він неодноразово приїжджав в окупований Донецьк і розхвалював місто. Також він виступав у РФ на концерті-мітингу, де закликав людей вставати і славити країну-агресора.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...