Відомий боксер Вірчіс наклав на себе руки: ЗМІ розповіли про його конфлікт з Мангером

У п'ятницю, 28 січня, стало відомо про смерть 48-річного українського боксера-суперважковаговика Володимира Вірчиса, передають Патріоти України.

"Розборки" Вірчіса з Мангером

Херсонські ЗМІ писали про те, що нещодавно Вірчіс перед судовим засіданням звернувся до Владислава Мангера (підозрюваний у справі Гандзюк) з вимогою повернути борги.

Перед засіданням він підсів до скляного куба, на якому сидів Мангер. Вірчіс наполегливо просив Мангера повернути борг, повернути гроші, - розповів один з присутніх у залі засідань. Мангер попросив Володимира Вірчіса "не влаштовувати сцени". "Підприємство з тобою на зв'язку. Не влаштовуй сцен " - закликав Мангер свого товариша Вірчіса.

У 2003-04 роках Вірчіс був інтерконтинентальним чемпіоном світу за версією IBF в суперважкій вазі, а в 2005-06 роках — інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO.

У 2007 році Володимир переміг італійця Паоло Відоца і завоював чемпіонський титул EBU в хевівейті.

У своєму останньому бою Вірчіс переміг латвійця Едгарса Кальнарса в 2009 році. Всього українець здобув 26 перемог у 28 боях (21 — нокаутом), зазнавши дві поразки.

Раніше повідомлялося про те, що пішов з життя у віці 67 років відомий музикознавець, громадський діяч, засновник Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики Червона Рута Тарас Мельник.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...