Відомий британський співак виступив у футболці із гербом РФ (відео)

Ед Ширан навіть вивчив кілька фраз російською мовою: "Спасибі" і "Привіт, Москва".

Ед Ширан. Фото: соцмережі.

28-річний британський співак Ед Ширан заспівав свій хіт Shape of you на концерті в Росії у червоній майці Adidas з російським гербом. Відповідні відео з концерту знаменитого співака опублікували у Telegram-каналі "Тільки нікому" і зазначили, що у Ширана така фішка, передають Патріоти України.

"На довгоочікувану пісню Shape of you Ширан вийшов у червоній майці Adidas з російським гербом. Схоже на форму Спартака, але це не точно. Звичайно ж, це екіпірування нашої збірної. Нам пишуть фішка у Еда така, в кожній країні провертає", - написали під відео.

Також в соцмережі зазначили, що Ширан зібрав цілий стадіон під час проливного дощу і навіть вивчив кілька фраз російською мовою: "Спасибі" і "Привіт, Москва". "Завершити вечір рудий суперстар планує великою галасливою компанією - в дорогому ресторані зі списку кращих в світі. З видом на Смолєнку. Принаймні, там менеджмент співака збирався забронювати столик", - повідомили інсайдери в телеграмі.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...