Надія на порятунок для всіх: Відомий інфекціоніст спрогнозував завершення пандемії COVID-19 і назвав дату

Пандемія коронавірусу повинна закінчиться до весни 2022 року. Але поки немає ніяких гарантій через новий заразний штам "Дельта". Такий прогноз озвучив відомий американський інфекціоніст і радник президента США з медичних питань Ентоні Фаучі, зазначають Патріоти України.

“Я думаю, ми всі повинні бути дуже чесними, відкритими і скромними. Ми не знаємо. Цей вірус багато разів обманював нас різними хвилями по всьому світу в цілому і в кожній окремій країні, включаючи США і Великобританію. Я сподіваюся, це відбудеться навесні наступного року", - сказав Фаучі.

За його словами, тому "немає ніяких гарантій" у зв'язку з появою і поширенням більш заразного варіанту коронавірусу - штаму"Дельта". Фаучі нагадав, що коронавірус став для всіх тривожним досвідом, який всі пережили, і додав, що як тільки всі очікували завершення пандемії, з'явилися нові штами коронавірусу.

"У Сполучених Штатах, коли ми наближалися до літа, ми щодня скорочували кількість випадків, а потім з'явився великий сюрприз у вигляді "Дельта" штаму, і це просто вибило нас з колії. І тепер ми повернулися до 130-140 тисяч випадків на день. Так що я не хочу робити ніяких твердих прогнозів щодо того, що буде далі", - резюмував інфекціоніст. Відзначимо, що раніше багато інфекціоністи неодноразово заявляли, що коронавірус нікуди не зникне і нам доведеться навчитися з ним жити.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...