Відомий карикатурист яскраво показав реакцію Путіна на вибори в Україні

Відомий російський художник Сергій Йолкін намалював яскраву карикатуру на реакцію російського президента Володимира Путіна на вибори президента України. Картинку художник опублікував на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

На ній зображений російський президент перед екраном телевізора, на якому нібито показують лідируючого кандидата в президенти України Володимира Зеленського. "Так що це за вибори? Ні каруселей, ні вкидань!", - нібито обурюється на карикатурі Путін. Під картинкою з'явилися забавні коментарі.

"Дуже собі конкурентні - 39 кандидатів", "Швидше так - Що за вибори? Чому цей гуморист не вкрав ні ліс, ні парфумерію? :)", "Він вкрав наші усмішки", - пишуть користувачі.

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...