Відомий російський гуморист та колега Зеленського по знімальному майданчику потрапив у базу "Миротворця"

Михайла Галустяна, відомого російського актора і шоумена, внесли в базу "Миротворця". Про причини його попадання в "Чистилище" йдеться на сайті центру "Миротворець", зазначають Патріоти України.

Так, гумористу закидають свідоме порушення державного кордону України, пропагандистську діяльність проти України, участь у спробах легалізації анексії Криму, а також незаконну комерційну діяльність на території півострова.

Ще в березні 2015 року Галустян попросив переслати йому текст про події на Майдані і загибель авіалайнера MH17, який він зміг би викласти від свого імені з урахуванням специфіки свого амплуа. Згодом цей текст був викладений на сторінках Галустяна в Twitter і Facebook.

Але останньою краплею стали зйомки на території анексованого півострова фільму "Артек. Велика подорож", де гуморист виконує одну з головних ролей, а також виступає в ролі продюсера.

Також у базу "Миротворця" 27 травня були внесені і інші актори і члени знімальної групи, які брали участь в зйомках фільму "Артек. Велика подорож".

Серед них актриса Катерина Клімова, режисер Карен Захаров, оператор Кирило Зоткін, продюсер Армен Ананікян.

Раніше повідомлялося, що в "Чистилище" Миротворця " потрапив і український олігарх Ігор Коломойський.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...