Відомий російський гуморист та колега Зеленського по знімальному майданчику потрапив у базу "Миротворця"

Михайла Галустяна, відомого російського актора і шоумена, внесли в базу "Миротворця". Про причини його попадання в "Чистилище" йдеться на сайті центру "Миротворець", зазначають Патріоти України.

Так, гумористу закидають свідоме порушення державного кордону України, пропагандистську діяльність проти України, участь у спробах легалізації анексії Криму, а також незаконну комерційну діяльність на території півострова.

Ще в березні 2015 року Галустян попросив переслати йому текст про події на Майдані і загибель авіалайнера MH17, який він зміг би викласти від свого імені з урахуванням специфіки свого амплуа. Згодом цей текст був викладений на сторінках Галустяна в Twitter і Facebook.

Але останньою краплею стали зйомки на території анексованого півострова фільму "Артек. Велика подорож", де гуморист виконує одну з головних ролей, а також виступає в ролі продюсера.

Також у базу "Миротворця" 27 травня були внесені і інші актори і члени знімальної групи, які брали участь в зйомках фільму "Артек. Велика подорож".

Серед них актриса Катерина Клімова, режисер Карен Захаров, оператор Кирило Зоткін, продюсер Армен Ананікян.

Раніше повідомлялося, що в "Чистилище" Миротворця " потрапив і український олігарх Ігор Коломойський.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...