Відомий український актор, який отримав поранення на передовій, показав обличчя після операції (фото)

Український актор Мартін Філдман, справжнє ім'я якого Віктор Стороженко, показав, який має вигляд після операції. Нещодавно знаменитість, який пішов захищати Україну від російських загарбників, отримав серйозне поранення обличчя на Донеччині. В Instagram-stories артист опублікував фотоколаж, де показав себе у день поранення із забинтованою головою, після викачки рідини з обличчя та після операції, передають Патріоти України.

На щастя, око Стороженка не постраждало. Також Віктор висловив повагу українським лікарям. "Щодо наших медиків, щоб ви розуміли! Годують, одягають, перуть, посуд миють, лише в сідниці не цілують", – написав він.

Нагадаємо, днями Віктор Стороженко брав участь у пекельній битві з ворогом у Донецькій області. Бій тривав від ранку і до заходу сонця. Ввечері окупанти захопили позиції українських захисників. Втім, ЗСУ знищили ворога і повернули контроль над фронтом.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...