Відомий український актор, який отримав поранення на передовій, показав обличчя після операції (фото)

Український актор Мартін Філдман, справжнє ім'я якого Віктор Стороженко, показав, який має вигляд після операції. Нещодавно знаменитість, який пішов захищати Україну від російських загарбників, отримав серйозне поранення обличчя на Донеччині. В Instagram-stories артист опублікував фотоколаж, де показав себе у день поранення із забинтованою головою, після викачки рідини з обличчя та після операції, передають Патріоти України.

На щастя, око Стороженка не постраждало. Також Віктор висловив повагу українським лікарям. "Щодо наших медиків, щоб ви розуміли! Годують, одягають, перуть, посуд миють, лише в сідниці не цілують", – написав він.

Нагадаємо, днями Віктор Стороженко брав участь у пекельній битві з ворогом у Донецькій області. Бій тривав від ранку і до заходу сонця. Ввечері окупанти захопили позиції українських захисників. Втім, ЗСУ знищили ворога і повернули контроль над фронтом.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...