Відомий український футбольний тренер зізнався, що працює... у ТЦК

Головний тренер "Кривбаса" Юрій Вернидуб повідомив, що від літа 2022 року проходить службу у Криворізькому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП). Про це 58-річний український фахівець розповів Інтернет-виданню Армія FM, передають Патріоти України.

"До Збройних Сил України я вступив 27 лютого. Я 26-го повернувся, а 27-го вже був у лавах ЗСУ, в Запоріжжі це було. Зараз також перебуваю в лавах ЗСУ, але ще 2022 року, в середині червня мене перевели до Криворізького ТЦК СП і там перебуваю донині.

Але разом з цим, мені дали змогу працювати головним тренером "Кривбаса", і на цій посаді я можу приносити велику користь нашій країні. Я вже дав понад сотні інтерв'ю, як українським, так і міжнародним відданням. Ми виступали в Європі, де всюди нагадували, що в Україні триває війна і що нам потрібна підтримка для того, щоб перемогти цю хворобу під назвою "росія", наводить слова Вернидуба офіційний сайт "Кривбаса".

Чи кожен зважиться на поїздку? Ілон Маск представив роботаксі без керма та педалей (фото)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 22:55

Генеральний директор автовиробника Tesla Ілон Маск продемонстрував роботаксі з двома дверима, які мають вигляд крил чайки. Про це повідомляє Reuters та акаунт Tesla в X, передають Патріоти України. Роботаксі під назвою Cybercab не має керма та педалей....

Відкуп у законі: У Кабміні розповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації в Україні

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 22:40

В Україні не відмовилася від ідеї економічного бронювання від мобілізації. Цю ініціативу планують продовжити наприкінці цього чи на початку наступного року. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна Нові правила. Як зміниться мобілізація в Україні та чи б...