Відомий український комік розповів про важке захворювання дружини (відео)

Відомий український комік і телеведучий Дядя Жора (справжнє ім'я Вадим Мічковський) вперше розповів про важке захворювання його дружини Наталії, передають Патріоти України.

Як розповів шоумен, хвороба була виявлена під час сімейного відпочинку за кордоном, коли його дружина несподівано втратила свідомість. Медики поставили Наталії діагноз – вроджена вада серця, яка не відразу проявилася. Сама ж Наталя дізналася про проблеми зі здоров'ям ще після перших пологів, але не надала цьому значення.

"Коли дізнався про такий діагноз – злякався за дружину. В першу чергу, вона злякалася, я пам'ятаю цю істерику. Спочатку цей дзвінок, після того як вона вийшла від лікаря, і ми ще довго говорили та заспокоювалися. Але у неї була чітка позиція, що треба робити операцію", - згадав артист.

В інтерв'ю "ЖВЛ" він згадав, що складність такого операційного втручання полягала в тому, що його роблять тільки в дитинстві. А Наталі на той момент було вже 34 роки. Гуморист визнає, що вони разом з дружиною "запустили" хворобу, яка могла б призвести до непоправних наслідків. Незабаром артистові вдалося знайти лікарів, які погодилися провести операцію і врятували дружину.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...