Відомий український режисер загинув у бою під Бахмутом (фото)

У бою з російськими окупантами під Бахмутом загинув відомий український режисер Олег Бобало. Трагічну звістку повідомила дружина митця Анна Яремчук-Бобало та друг і колега режисера Євген Лавренчук, передають Патріоти України.

Євген залишив щемливий пост у Facebook, в якому згадав, як вони з Олегом разом росли, виступали у львівському молодіжному театрі та безліч інших приємних спогадів.

"Щойно стало відомо, що під Бахмутом загинув мій колега та приятель, режисер Олег Бобало. Олега Бобало більше нема. Перед очима пронеслися миттєвості дитинства, спільні зустрічі Нових років, час, коли ми разом виступали у львівському молодіжному театрі "Дебют", а потім, й в театрі Бориса Озерова. Я не знаю, що ще написати. Не знаю, які слова підібрати для жінки Анни, для його мами - тьоті Іри, для брата Жені, для родини, для тих, хто його любив. Зроблю все, щоб донести це до світової спільноти. Світ має знати. Та вічно пам'ятати", - написав Лавренчук.

Разом з тим Євген звернувся до небайдужих та прихильників творчості Бобало з проханням підтримати його родину у такий непростий час. Зазначимо, що 2021 року Олег Бобало зняв фільм "Українське кіно: Становлення". З початком повномасштабного вторгнення РФ до України режисер не роздумуючи пішов воювати та захищати рідну країну від окупаційних військ.

Чорний день російської авіації: Відомий авіаконструктор розбився на своєму саморобному літаку

понеділок, 20 травень 2024, 15:59

Загинув російський авіаконструтор . Один із найвідоміших у Росії авіаконструкторів Ігор Бучевич розбився на саморобному літаку. Про це в понеділок, 20 травня, повідомив російський ТГ-канал Mash. . Повідомляється, що нещасний випадок стався у Владимир...

Розслідування триває: Арештували прикордонника, який застрелив порушника кордону на Закарпатті

понеділок, 20 травень 2024, 15:49

Прикордоннику, який імовірно застрелив чоловіка, що втікав від правоохоронців на ділянці українсько-румунського кордону на Закарпатті 15 травня, повідомили про підозру в порушенні правил поводження зі зброєю, заявила радниця Державного бюро розслідуван...