Відомий український співак скасував тур США і Канадою, щоб повернутися на фронт

Фронтмен гурту O.TORVALD Євген Галич повідомив про скасування виступів колективу у США й Канаді, де вони мали дати благодійні концерти разом із гуртом "Друга Ріка", передають Патріоти України.

Галич записав відеозвернення, в якому зазначив, що за наказом військового керівництва мусить повернутися до України і вирушити на передову. Як відомо, від початку повномасштабної війни музикант вступив до лав ЗСУ.

"Я неодноразово наголошував, говорив про те, що поки в країні йде війна і діє військовий стан, я першою чергою військовий. А далі вже артист і музикант. Так сталося, що я не зможу відвідати тур США і Канадою разом із гуртом "Друга Ріка". Ситуація в країні змінюється щодня, і наразі ситуація така, що на вимогу свого військового керівництва я маю повертатися до України", - сказав у відео Галич.

Він зазначив, що концерти "Другої Ріки" відбудуться, як і планувалося. Музикант закликав ходити на благодійні концерти, донатити й допомагати Україні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...